Kotisivu

Käsityöt

VIRKKAUS

RISTIPISTO

KANAVATYÖT

PAPERIKUKAT

Käsitöiden teko on ollut rakkain harrastukseni jo pidemmän aikaa. Teen lähinnä virkkaus-, kanava-, ristipistotöitä, paperikukkia, huovutustöitä ja neuletöitä. Työn alla minulla on useita "projekteja" mm. virkattu tyynyliina, pieniä lehden muotoisia liinoja. Viimeisin valmiiksi saamani on talvimaisema-aiheinen kanavatyö sekä sininen virkattu kappa oveen.

Paperikukkiin innostuin eräänä jouluna, kun äitini oli ostanut paperiruusukukkaruukun. Tietenkin jo samana jouluna minun piti alkaa tutkimaan, miten se oli tehty. Selvitin tekotavan nopeasti ja innostuin siitä. Nyt olen tehnyt itselleni erilaisia töitä, joista kerron tarkemmin paperikukka -sivuilla.

Tuorein innostuksen kohteeni on huovutus. Olen huovuttanut kerran aikaisemmin erään työni yhteydessä ja nyt tänä vuonna innostuin siihen uudelleen. Huovutuksen aloitin joulukuusenkoristeiden ja pääsiäismunien teolla. En ole vielä tehnyt mitään suurempia projekteja, mutta tarkoitukseni olisi tehdä tyynyliinoja ja itselleni huopatossut.

Olen myös tehnyt olkitöitä, esimerkiksi himmelin ja joulukuusenkoristeita. Rottinkikoreja tein yhteenaikaan paljonkin mm. lankakorin, tarjottimia ja muita koreja. Joulukuusenkoristeita olen tehnyt esimerkiksi voimapaperista. Jouluksi olen myös tehnyt havuseppeleitä ja -palloja. Kuvassa on tekemäni rottinkikori ja -kello.
Mainos:

Uusi leipojan ja juhlien järjestäjän unelmakauppa; verkkokauppa Confetti.fi on avattu!
Rottinkikori Kuvan koko 81 KB
Rottinkikello Kuvan koko 66 KB
Päivitetty: 24.01.2007
Desing by Satu Väisänen, © Copyright Satu Väisänen