KÄSITYÖT

Kanavatyöt

KUVAGALLERIA

LINKIT/OSOITTEET
Kuvagalleria sivulla näet kuvat ja kokotiedot minun tekemistäni kanavatöistä.

Kanavatöitä olen tehnyt vuodesta 1994 asti. Innostuksen niiden tekoon sain erään tuttava perheen mieheltä. Hän kertoi minulle kanavatöistä ja miten niitä tehdään. Ensimmäisen kanavatyön kävin ostamassa paikallisesta liikkeestä ja aiheena oli punaisen sävyinen puumaisema. Tein sitä ahkerasti ja se lopulta valmistui yllättävän hyvin. Tuon kanavatyön jälkeen minulla on jatkuvasti ollut joku kanavatyö tekeillä. Ensimmäisen työn kehystimme itse, mutta kaikki muut työt olen kehystyttänyt ammattilaisilla.

Toiseksi työkseni valitsin vähän vaikeamman joutsenaiheisen kanavatyön. Lisäksi olen myöhemmin tehnyt aiheesta tyynyn, jossa on joutsenet ja vähän maisemaa.

Koira-aiheisia töitä olen tehnyt kolme kappaletta. Koiran-pää oli ensimmäinen näistä ja sen jälkeen tein koiraperheen. Kolmas koira aiheinen työ oli tyttö ja koira. Alunperin työhön piti tulla erilaiset kehykset, mitä kuvassa on. Kehysliikkeessä oli vahingossa sekoitettu kehyksennumero, mutta onneksi kävi tuuri ja nämä kehykset sopi työhön paremmin kuin ne alkuperäiset.

Kalastaja-aiheen löysin paikallisesta liikkeestä. Toisen pienemmän luontoaiheisen sain lahjaksi. Olen tehnyt suojelusenkeliaiheisia tauluja kaksi kappaletta. Toisen isomman tein äidilleni lahjaksi ja pienemmän tein itselleni.

Vihdoinkin olen saanut valmiiksi talvimaisema kanavatyön. Kehykset vain vielä puuttuvat. Se on aloitettu 1999, joten kesti n. 7-8 vuotta että sain tehtyä sen valmiiksi.
Päivitetty: 24.01.2007
Desing by Satu Väisänen, © Copyright Satu Väisänen